Zakázková elektronická úřední deska

Aktualizace: čvn 5





Standardní nabídka byla hezká, ale úřad v Lipníku nad Bečvou se nespokojil s nabízeným řešením a hledal cestu jak mít něco extra. Na začátku to vypadalo na volně stojící kus u vchodu na radnici, postupem času z toho vzniknul nástěnný v podloubí u radnice.


Místo bylo vybráno, ale pořád to nebylo to pravé, co bylo hodno vybraného místa. Po diskuzích se došlo k jednoduchému závěru. Chceme volně stojící, ale na stěnu! Pro naše vývojové oddělení to nebylo nic složitého a tak se za začalo kreslit a vymýšlet.



Po krátkém čase jsme již měli jasno a mohlo se začít vyrábět a připravovat místo instalace. Několik kontrol u konstruktéra, ve výrobě i na místě instalace nás ujistilo, že jde vše podle plánu a nakonec se povedlo a začátkem dubna jsme osadili nový kus na místo a předali úřadu k užívání.




Pokud se vás řešení zaujalo, nebojte se zeptat. Náš tým je tu pro vás a rádi pomůžeme s nalezením správného řešení.